Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

IT Manager met veranderkracht / ICT Consultant

Man, 53 jaar
Referentie: 0263

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam binnen het vakgebied van ICT. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en heb hierin diverse rollen/functies vervuld. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door een positieve en klantgerichte instelling. Ik heb een sterk gevoel voor service en advies en ik ben van de verbinding. Communicatie is voor mij belangrijk, ik zie dit als "olie tussen raderen". Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaren dat ICT-landschappen net zo divers kunnen zijn als de mensen die er werkzaam in zijn. Ik geloof in diversiteit, want daarin schuilt ook kracht. Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer, ik verbind graag mensen en organisaties, ambities en doelstellingen.
Ik ben gewend te werken volgens internationale standaarden en frameworks zoals COBIT, NEN-ISO 27001/2, ITIL, ASL, BiSL en ik maak gebruik van de methodieken Prince2 en Agile Scrum.

Opleiding

Bedrijfskundige Informatica Leergang Management en Organisatie Projectmanagement NLP

Competenties

Klantvriendelijk, Servicegericht, Oplossingsgericht, Analytisch, Leidinggeven

Werkervaring:

IT Consultant Security - Power of 4
IT manager - Bartimeus
Projectleider ICT - BKR

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)
Wist u dat...

Talent uit Noordoost-Brabant speciaal opgezet is om werkzoekende talenten razendsnel én kosteloos zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?