Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

Data Protection Officer / Functionaris Gegevensbescherming / Privacy Professional

Referentie: 0371

De nieuwe privacywetgeving vormt voor veel organisaties een aanzienlijke inspanning en administratieve uitdaging. Ik wil mijn kennis en ervaring over en met de nieuwe privacywetgeving inzetten om organisaties te adviseren en begeleiden op hun route om aantoonbaar compliant aan de nieuwe privacywetgeving te worden en blijven door middel van screening, ontwikkeling en implementatie van privacy gerelateerde processen en procedures.
Ik ben een HBO geschoold, CTPP-gecertificeerd Privacy Professional, met administratieve-, bedrijfseconomische en financiële achtergrond en internationale- en projectmanagement ervaring. Ik ben, zowel in dienstverband als op inhuur basis beschikbaar voor nieuwe projecten en opdrachten in het kader van Privacy Consultancy.
Sterke persoonlijke eigenschappen: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht, accuraat, doorzetter, loyaal, integer, empathisch, flexibel, leergierig.
Voormalig collega’s noemen mij sociaal, collegiaal, betrouwbaar en volhardend. Daarnaast ben ik stressbestendig, gewend met vertrouwelijke informatie om te gaan en professionele integriteit is als een tweede natuur voor mij.

Opleiding

HBO opleiding Data Protection Officer via The Privacy Factory

Competenties

Zelfstandig, Leergierig, Servicegericht, Accuraat, Analytisch

Werkervaring:

Privacy consultant - Privacy Pros BV
Vermogensmanager - Berben's Effectenkantoor
Beleggingsadviseur/Teamleider - Rabobank

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)
Wist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?