Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

Facilitator en organisator van actieve en creatieve (buiten)activiteiten ter bevordering van team- en persoonlijke ontwikkeling

Referentie: 0409

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van procesverbeteringen, het begeleiden en coachen van medewerkers, de vele natuurcursussen en de postgraduaat opleiding ‘Adventure Education’ hebben me ertoe gebracht om ONTDEKK op te richten.

Met ONTDEKK combineer ik al mijn passies en lever ik op een ongedwongen en laagdrempelige ervaringsgerichte manier een bijdrage aan team- en persoonlijke ontwikkeling. Ik stem de activiteiten op maat af, afhankelijk van de thema's die er in het team van de klant spelen (bijvoorbeeld samenwerken, leiderschap, omgaan met veranderingen, lean verbeteringen etc.). De programma's variëren in lengte van 2 uur tot meerdere dagen. Door het doen van actieve en creatieve buitenactiviteiten worden gedragspatronen zichtbaar en krijgen de deelnemers inzicht in elkaars kwaliteiten.

Wat ik belangrijk vind is dat er vooral praktische handvatten worden aangereikt om als team, als persoon en als organisatie te kunnen groeien. Met als belangrijkste motto: leren door te doen!
Kijk op www.ontdekk.nl

Opleiding

Post graduaat Adventure Education (ervaringsleren in buitenactiviteiten) Lean Six Sigma Black Belt WO Bedrijfseconomie

Competenties

Creatief, Actief, Enthousiast, Analytisch, Organisatietalent

Werkervaring:

Eigenaar, organisator & facilitator - ONTDEKK
Process Improvement Manager Lean Six Sigma - Vanderlande

Beschikbaarheid

<18 uur
Wist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?