Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Projectmanager / Consultant / Project medewerker

Referentie: 0427

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Dit is de reden waarom ik op zoek ben naar een andere werkomgeving. Ik zoek nog een project voor 8 a 12 uur per week.
Niet zo maar een nieuwe baan maar eerder een totaal andere omgeving, een die dichter bij mijn gevoel ligt. En dat is een plek gericht op een meer zinvolle bijdrage aan de samenleving, duurzaamheid en creatieve innovaties. Ik zoek een plek waar ik nog beter van toegevoegde waarde ben en waar ik het beste kan geven van mijzelf.
Wat heb ik te bieden? Ik heb ruime werkervaring op het gebied van projectmanagement. Tijdens mijn laatste werkervaring heb ik verschillende soorten projecten begeleid. Variërend van het verantwoordelijk zijn voor de planning en uitvoering van controleprocessen, tot het onderdeel zijn van een team dat verantwoordelijk was voor alle marketing development activiteiten rondom key accounts. In het kort, een nuchtere, gedreven, ervaren projectmanager met een sterk analytisch vermogen.

Opleiding

Leiderschap in duurzaamheid - Level 2 (FSSD) Planning van duurzaamheid - Level 1 (FSSD) Lean Six Sigma Yellow en Green Belt Prince2 Foundation en Practitioner (projectmanagement) Management, Personeelsbeleid, Recht, Marketing, Public Relations Boekhouden

Competenties

Doorzettingsvermogen, Initiatief, Verantwoordelijkheidsgevoel, Analytisch, Empathisch

Werkervaring:

Projectmanager - PwC (PricewaterhouseCoopers)
Management ondersteuner - Gebr. van der Winkel Eindhoven BV
Office manager - Fimaro Onafhankelijke Financiële Adviseurs

Beschikbaarheid

<18 uur

Extra

  • Sta-open-voor-opleidingWist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?