Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Tekenaar / Adviseur / Bouwkundig adviseur

Referentie: 0529

Ik ben toegewijd, accuraat en kwaliteitsgericht. Ik raak gepassioneerd door krachtige architectuur en heb een onderzoekende houding.
Als bouwkundig Arkey/CAD tekenaar heb ik 40 jaar ervaring opgedaan bij architectenbureau De Twee Snoeken te ’s-Hertogenbosch. Naast mijn kerntaak als bouwkundig Arkey tekenaar omvatten mijn werkzaamheden: het begeleiden van projecten van ontwerp t/m de oplevering; het adviserend optreden naar collega’s en architecten en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en externe adviseurs.
Door mijn 'oog voor detail' ben ik sterk vormgeving ondersteunend. Ook ben ik analytisch, communicatief vaardig èn oplossingsgericht. Mijn kracht ligt dan ook in het bedenken en realiseren van maatwerkoplossingen waarin mijn oog voor detail en klantgerichtheid belangrijke kwaliteiten zijn.
Mijn ambitie ligt dan ook in het uitwerken van bijzondere gebouwen op gevoelige locaties en historische panden. Met deze combinatie van bouwtechnische en creatieve kwaliteiten, weet ik het beste uit een project te halen!

Opleiding

Projectleider bouwkundig ontwerp- en adviesbureau

Competenties

Creatief, Gedreven, Oplossingsgericht, Analytisch, Geduldig

Werkervaring:

40 jaar ervaring opgedaan bij architectenbureau De Twee Snoeken als bouwkundig Arkey tekenaar. Het begeleiden van projecten en collega's.

Beschikbaarheid

24-32 uur
Wist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?