Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

HR medewerkster / Administratief medewerker / Re-integratie Coach

Referentie: 0530

Ik bezit geen relevante werkervaring, maar een rijkdom aan levenservaring en kracht die mijn houvast in het leven vormen. Daar waar werkervaring ontbreekt, staan leergierigheid en een snel aanpassingsvermogen garant om aan de slag te gaan.

Mijn houding in het leven is tevens een weerspiegeling van mijn werkhouding. Ik voel mij als een vis in het water bij een functie waarbij ik mezelf mag zijn en waarbij mijn gezonde dosis motivatie, empathisch vermogen en ijverigheid cruciaal van belang zijn bij de uitvoering van mijn functie. Werken met én voor mensen is mijn grootste energiebron, omdat ik geloof in de mens achter het verhaal en het verhaal achter ieder mens uniek is. Ik probeer dus altijd het beste uit mensen en situaties te halen en denk hierbij niet graag in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Opleiding

Master Recht & Arbeid (specialisatie Arbeid & Gezondheid) Bachelor Human Resource Management

Competenties

Doorzettingsvermogen, Verantwoordelijkheidsgevoel, Accuraat, Empathisch, Kan goed luisteren

Werkervaring:

Ik heet mezelf graag weer welkom op de arbeidsmarkt na een medische strijd van
vier jaar. Drie maanden na het behalen van mijn masterdiploma (2015) werd mijn vliegende start een noodlanding én uiteindelijk een gat op mijn CV. Vóór deze periode heb ik mijn laatste werkervaring op mogen doen bij RWE Essent in de vorm van een stage gedurende mijn master (2015). Hier heb ik me vooral gericht op juridische HR vraagstukken en heb ik in een korte tijd veel bereikt en veel mogen leren. Na het behalen van mijn masterdiploma heb ik vrijwilligerswerk gedaan in het ziekenhuis gedurende mijn sollicitatieproces tot mijn medische uitval (2016).

Beschikbaarheid

24-32 uur

Extra

  • Sta-open-voor-opleidingWist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?