Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

Sociale Hulpverlener / Woonbegeleider / Museummedewerker

Referentie: 0627

Gemotiveerde generalist en selectieve eclecticus. Op een verstandig manier integreer ik nieuwe informatie met al aanwezige kennis. Optimistisch persoon met positief-kritische trekjes. Sociaal, loyaal, geëngageerd en een echte teamspeler. Mijn open en onbevooroordeelde blik heeft me in contact gebracht met een grote verscheidenheid aan mensen. Op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier kan ik mensen motiveren, stimuleren en enthousiasmeren. Naast dit alles kijk ik geïnteresseerd de wereld in. Samenleving, politiek, cultuur en kunst hebben mijn warmste belangstelling. Gemakkelijk in de omgang met een ijzersterk relativerend gevoel voor humor.
Begeleiden van mensen of groepen mensen met verstandelijke, psychische en psychosociale problematiek of sociale vragen. Signaleren van problemen en bemiddelen bij conflicten en aandragen van oplossingen. Een vlotte en geschoolde ‘pen’ maakt mijn plaatje compleet.
Ik zoek naar een baan in de sociale hulpverlening, geestelijke- of lichamelijke zorg. Werk tussen kunst – en cultuur is een al lang gekoesterde wens.

Opleiding

Journalistiek & Voorlichting: Fontys Hogeschool

Competenties

Creatief, Zorgzaam, Collegiaal, Optimistisch, Geduldig

Werkervaring:

Begeleider Smart - Coach 's-Hertogenbosch
Wijkbeheerder Casade Waalwijk
Sociaal consulent Wijkplein De Kiek 's-Hertogenbosch

Beschikbaarheid

32-40 uur

Extra

  • Sta-open-voor-opleidingWist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?