Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

Financial Controller / Financial Manager / Financieel Adviseur

Referentie: 0663

Ik ben een financial controller en sparringpartner op operationeel en strategisch niveau. Ik werk met oog voor cijfers en processen doelmatig samen met collegae. Ik heb veel ervaring in het opstellen van financiële rapportages en verslaglegging, financieel risicomanagement en standaardiseren van informatiestromen en management rapportages. Ik ben proactief en een praktische denker, communicatief vaardig en een ervaren contactpersoon voor interne en externe partijen.

Als leidinggevende coach, motiveer en begeleid ik medewerkers tot een hoger niveau. Ik ga uit van de kennis en kunde, de persoonlijke eigenschappen en interesses van de medewerker.

Mijn specialiteit is het maken van een financiële analyse, een issue op gestructureerde wijze te analyseren en op te lossen. Ik neem mijn collegae mee in het proces en ik organiseer dit proces, dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren. Communicatie is mijn sleutelwoord. Dit doe ik met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en energie. Ik ben een gesprekspartner op alle niveaus.

Opleiding

HBO bedrijfseconomie

Competenties

Initiatief, Collegiaal, Oplossingsgericht, Analytisch, Leidinggeven

Werkervaring:

Financial Controller - Wolf Steel Europe BV
Financial Controller - Driessen Verf BV
Financial Controller - Seagate Singapore International

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)
Wist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?