Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Administratief medewerker HRM / Administratief medewerker

Referentie: 0764

In 2010 heb ik mijn MBO IV diploma gehaald richting bedrijfseconomie bij het ROC de Leijgraaf te Veghel. Daar heb ik verschillende economische modules met succes afgerond waaronder Management, Boekhouding, Marketing, Financiering, Kostprijs, Belastingen, Fabricage-, Project-, Personeels-, Debiteren-, Crediteren- en Salarisadministratie en natuurlijk ook MS-Windows en MS-Office waaronder Word, Excel, Access en Power Point.
Ik heb gewerkt als administratief medewerkster bij verschillende organisaties. Mijn takenpakket bestond onder meer uit: de invoer van de persoonlijke gegevens in het systeem, het verwerken van mutaties, het opstellen van overeenkomsten, het registreren van ziek- en herstelmeldingen, post- en mail behandeling, ondersteunen van werving- en selectieprocessen en het beheren van dossiers.
De enige jaren verzorgde ik vanuit huis de financiële administratie voor een logopediepraktijk. Daarbij was ik verantwoordelijk voor de controle en het versturen van declaraties, het boekhoudkundig verwerken van financiële gegevens in het administratieve systeem en het bijhouden van de bankrekeningen en debiteuren- en crediteurenadministratie.

Opleiding

MBO/HAVO/VWO

Competenties

Actief, Ondernemend, Verantwoordelijkheidsgevoel, Behulpzaam, Accuraat

Werkervaring:

Medewerker HR administratie - Koninklijke Visio
Administratief medewerker - Logopediepraktijk Reeshof
Floormanager/Casinomedewerker - JVH

Beschikbaarheid

24-32 uur
Wist u dat...

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 06 114 226 13?